Cashback op vakantiereizen

De zomer staat weer voor de deur, en dat betekent voor veel Nederlanders het boeken van een vakantie. Wordt het een verre vliegreis of met de auto naar Frankrijk?

In veel gevallen kan het lonen uw tickets, hotels en vervoer ter plaatse vooraf online te boeken. Als u vroeg boekt kunt u veelal profiteren van vroegboekkorting, als u laat boekt kunt u profiteren van een last-minute aanbieding. Ten alle tijden kunt u op deze aanbieding vaak een extra cash back verdienen, door deze reis simpelweg via een cashbacksite als bijvoorbeeld ShopKorting te boeken. Dit kan met enkele muisklikken al gauw tientallen euro’s besparen.

Korting op vliegtickets

Voor vliegtickets zijn veel vergelijkingssites beschikbaar, om zodoende de tickets met de laagste prijs te vinden. De goedkoopste tickets heeft u als u ze met cash back korting boekt. Een overzicht van de aanbieders:

Voordelige autohuur

Bent u van plan om een auto te huren op vakantie? Ook deze boekt u extra voordelig met cash back korting. Enkele aanbieders met korting zijn:

Geld terug op reisverzekering

Een reisverzekering afsluiten kan zeer verstandig zijn. Op reis kan immers veel mis gaan. Ook deze sluit u extra voordelig af met cash back. Een kleine greep uit de selectie:

Fijne vakantie!Energie prijsvergelijkers nog goedkoper

Voor veel Nederlanders is het een gewoonte ieder jaar over te stappen van energieleverancier. Een vergelijkingswebsite zoals gaslicht.com biedt hierin uitkomst, waarbij op basis van uw verbruik eenvoudig de meest voordelige aanbieder getoond wordt op basis van het vastrecht, de tarieven per kWh elektriciteit en kubieke meter gas. Veel energiemaatschappijen geven hierbij een welkomstbonus op de jaarlijkse eindafrekening. Zo geeft Nuon bijvoorbeeld een welkomstpremie van € 200 aan nieuwe klanten.

De vergelijkingssite ontvang een commissie van de energiemaatschappij bij het afsluiten van een energiecontract. U kunt een deel van deze commissie retour ontvangen in de vorm van een cash back. Zo wordt uw energierekening feitelijk nog lager.

Een voorbeeld van de mogelijkheden:

Rechtstreeks een 1 of meerjarig contract afsluiten bij een energiemaatschappij kan natuurlijk ook, zoals bijvoorbeeld: